Onze aanpak

Onze gediplomeerde engineers/project managers werken door middel van een 3/2 verhouding vanaf dag één al op locatie van de opdrachtgever. Hiermee begrijpen wij hoe de opdrachtgevers werken, zorgen wij voor een optimale teambuilding en delen wij onze kennis met elkaar. Onze medewerkers ondersteunen uw projectleiders en leren geleidelijk de systemen en werkwijze van de opdrachtgever kennen.
Wij worden graag bekend met de systemen waar onze opdrachtgevers mee werken. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers maximaal ontzorgen en is het mogelijk om diverse projecten op ons te nemen. Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij het uitvoeren van het project.
Als de eerste projecten succesvol zijn verlopen, zien onze opdrachtgevers onze toegevoegde waarde in het werk van elke dag. Er is de mogelijkheid meer werk te laten uitvoeren door Heves. Uiteraard blijft de vertrouwde persoon op locatie het aanspreekpunt en tevens de projectleider van het project. Heves kan meer, en belangrijker, projectresultaten met hoge kwaliteit opleveren.
Het resultaat van het ontstane strategische partnership? Totale ontzorging op gebied van engineering door Heves. Wij hebben snel kennis van de systemen, motieven, de toegevoegde waarde en de betrokkene projectleden. Kenmerkend voor Heves is dat wij erg sterk zijn in duidelijke communicatie binnen een project. Door positief kritisch op elkaar te zijn, creëren wij een hecht teamverband met elkaar. Daarmee zijn wij een vaste samenwerkingspartner waar bedrijven en mensen van op aan kunnen. Elke opdrachtgever heeft zijn eigen Heves projectmanager, waardoor er altijd één duidelijk aanspreekpunt is.

Waar wij voor staan

Wij als Heves Engineering hebben een missie. Wij houden van techniek. Te vaak om ons heen zien we dat door gebrek aan vaardigheden, capaciteit, de juiste leiding of tijdgebrek technische projecten niet goed gaan.
Onze missie is om technische innovatie mogelijk te maken.

Hoe we dat doen? Uiteraard moeten de oplossingen om innovatie mogelijk te maken pragmatisch zijn. Dit is een van onze kernwaarden. Door bij onze opdrachtgevers op locatie aanwezig te zijn gaan we begrijpen hoe zij willen werken. Onze mensen leren hun organisatie kennen en de technische kennis die daar te vinden is.

Daarnaast zijn we loyaal aan onze opdrachtgevers. Wij behandelen de kennis die we opdoen met respect. We denken mee in bedrijfsprocessen en helpen de organisatie op meerdere fronten naar hun beoogde doel.
Ook zijn wij betrouwbaar. We zijn eerlijk over planning en resultaten. Bij Heves krijg je geen loze beloften.

Solidworks
3D CAD programma SolidWorks heeft een aantal handige functies en mogelijkheden, zoals het Product Data Management, een revisie beheersysteem.
AutoCAD
Het programma AutoCAD wordt in diverse technische vakgebieden gebruikt. Zo wordt het tekenprogramma gebruikt voor bouwkunde en architectuur.
Inventor
Autodesk Inventor is CAD-software ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf Autodesk voor het maken van digitale 3D-prototypes van producten.
PTC Creo
PTC Creo is een suite van vooruitstrevende productontwikkeling software. De schaalbaarheid van deze suite zorgt voor een brede toepasbaarheid en maakt dat de software kan meegroeien met Heves Engineering.