Onze aanpak

Onze gediplomeerde engineers/project managers werken vanaf dag één op locatie bij onze opdrachtgevers. Zij ondersteunen uw projectleiders en leren geleidelijk hun systemen en werkwijze kennen.
Wanneer wij bekend zijn geworden de systemen van onze opdrachtgever eigen, is het mogelijk kleine projecten op ons te nemen en die af te ronden op de wijze van de opdrachtgever. Deze worden grotendeels op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd. De opdrachtgever begeleidt Heves bij het uitvoeren van het project. In overleg met de opdrachtgever kan hiervan afgeweken worden.
Als de eerste projecten succesvol zijn verlopen zien onze opdrachtgevers onze toegevoegde waarde in het werk van elke dag. Er is de mogelijkheid meer werk te laten uitvoeren door Heves. Uiteraard blijft de vertrouwde persoon op locatie het aanspreekpunt en de projectleider. Heves kan meer, en belangrijker, projectresultaten met hoge kwaliteit opleveren.
Het resultaat van het ontstane strategische partnership? Totale ontzorging op engineeringsgebied door Heves. Kennis van de systemen, motieven, toegevoegde waarde en mensen bij de opdrachtgever, en daarmee een vaste samenwerkingspartner waarvan bedrijven en mensen op aan kunnen.

Waar wij voor staan

Wij als Heves Engineering hebben een missie. Wij houden van techniek. Te vaak om ons heen zien we dat door gebrek aan vaardigheden, capaciteit, de juiste leiding of tijdgebrek technische projecten niet goed gaan.
Onze missie is om technische innovatie mogelijk te maken.

Hoe we dat doen? Uiteraard moeten de oplossingen om innovatie mogelijk te maken pragmatisch zijn. Dit is een van onze kernwaarden. Door bij onze opdrachtgevers op locatie aanwezig te zijn gaan we begrijpen hoe zij willen werken. Onze mensen leren hun organisatie kennen en de technische kennis die daar te vinden is.

Daarnaast zijn we loyaal aan onze opdrachtgevers. Wij behandelen de kennis die we opdoen met respect. We denken mee in bedrijfsprocessen en helpen de organisatie op meerdere fronten naar hun beoogde doel.
Ook zijn wij betrouwbaar. We zijn eerlijk over planning en resultaten. Bij Heves krijg je geen loze beloften.

Solidworks
3D CAD programma SolidWorks heeft een aantal handige functies en mogelijkheden, zoals het Product Data Management, een revisie beheersysteem.
AutoCAD
Het programma AutoCAD wordt in diverse technische vakgebieden gebruikt. Zo wordt het tekenprogramma gebruikt voor bouwkunde en architectuur.
Inventor
Autodesk Inventor is CAD-software ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf Autodesk voor het maken van digitale 3D-prototypes van producten.
PTC Creo
PTC Creo is een suite van vooruitstrevende productontwikkeling software. De schaalbaarheid van deze suite zorgt voor een brede toepasbaarheid en maakt dat de software kan meegroeien met Heves Engineering.

Let’s get in touch