Heves biedt de mogelijkheid om projecten uit te voeren inclusief projectmanagement. Dit houdt in dat wij zorgen voor de bewaking van diverse kritisch succes factoren als; kwaliteit, budget, planning, informatie en organisatie.

Competenties in huis!
Heves beschikt over gediplomeerde mensen die de juiste competenties bezitten om een technisch project tot een goed einde te brengen. Allereerst betekent dit dat het opgeleverde projectresultaat volledig voldoet aan de eisen van de opdrachtgever.
Daarnaast kan Heves de projectdocumentatie bijhouden en verwerken tot een technisch constructiedossier, waarin alle informatie over een ontwikkeld product of proces goed is gedocumenteerd.

Ook beschikken wij over ons projectmanagementprogramma Wrike. Deze web-based applicatie is een overzichtelijke tool waarmee de planning, voortgang van het project en openstaande punten duidelijk weergegeven zijn. Prettig voor de mensen die werken aan het project. De projectteamleden van de opdrachtgever krijgen met een project een tijdelijk account, zodat iedereen met het programma kan werken en communiceren. Op die manier zijn projectteamleden (van alle partijen) digitaal verbonden.
Tevens prettig voor de opdrachtgever die real-time inzicht kan worden verleend in het systeem. Op die manier kan hij de projectvoortgang controleren en invloed uitoefenen op het project.

Waarom uitbesteden bij Heves?
Maar waarom zou men een project laten uitbesteden bij Heves?
Heves maakt gebruik van de kennis en kunde die al aanwezig is bij de opdrachtgever. Wij brengen creativiteit in in de projecten. En wij verzorgen de projectmanagement op een gedegen en gestructureerde manier, waardoor het gewenste projectresultaat wordt behaald of zelfs wordt overtroffen.
De toegevoegde waarde van de opdrachtgever is dat hij totaal wordt ontzorgt, en dat hij zelf bepaalt hoeveel invloed hij uit wil oefenen op het project.