HEVES TRAINEE PROGRAM

Wil jij klaargestoomd worden om aan de slag te gaan in de meest innovatieve bedrijfssector van dit moment? Dat kan! Ontwikkel jezelf als ware ingenieur tijdens een Heves Trainee program. Een unieke afstudeerperiode, waarin wij jou klaarstomen om aan de slag te gaan in het werkveld. Is dit iets voor jou? Wij vertellen je graag meer!

WAT IS HET HEVES TRAINEE PROGRAM?

Speciaal voor aanstormend technisch talent heeft Heves Engineering een trainee program ontwikkeld. In samenwerking met hogescholen en universiteiten, vergemakkelijken wij, voor zowel student als bedrijf, de toestroom van exclusieve en excellente technische studenten naar de arbeidsmarkt.

Heves Engineering werft en selecteert exclusieve en excellente technische studenten, geeft uitmuntende ondersteuning aan studenten om klaargestoomd te worden voor de toekomst en zorgt voor het uitwisselen van technische kennis tussen bedrijven en studenten waar vaak te gekke en nieuwe ideeën uit voort komen. Het doel van dit programma is de stap van student tot ware ingenieur te versnellen, zodat jij klaar bent om de arbeidsmarkt op te gaan. Op deze manier maken wij gezamenlijk met het onderwijs technische innovatie mogelijk.

INHOUD VAN HET PROGRAMMA

In de afstudeerperiode ga jij aan de slag met een uitdagende afstudeeropdracht en heb jij de kans opgeleid te worden om een project van A tot Z op te pakken. Een unieke ervaring waarin jij leert werken als een echte junior project engineer.

Wat maakt de Heves trainee program zo bijzonder? Je start met de nodige kennis op te doen, hoe wij als Heves op een gestructureerde manier onze projecten uitvoeren. Binnen Heves Engineering hebben wij een workflow gecreëerd die gebaseerd is op Scrum en het V-model. Met behulp van deze eigen ontwikkelde methode kunnen wij op een flexibele manier doen waar wij goed in zijn, namelijk: het ontwikkelen van producten, machines en processen.

Wij verzorgen het noodzakelijke om jou als een ware ingenieur te laten presteren na jouw afstudeerproject. Het is niet alleen de technische kennis dat noodzakelijk is voor een goede ingenieur. Wij werken ook samen aan de ontwikkeling van jouw persoonlijke vaardigheden. Het is de gedrevenheid en passie voor het eindresultaat wat jou een ware ingenieur maakt en daarmee een waardevolle toevoeging is voor het bedrijf. Dat staat gelijk aan de Heves kernwaarden, namelijk: gedrevenheid, betrouwbaarheid en communicatie!

NA HET TRAINEE PROGRAM

Gedurende jouw afstudeerperiode leren wij elkaar goed kennen, weten we waar jouw kracht ligt en krijg je een uitmuntende begeleiding om het hoogst haalbare resultaat te behalen en daarmee je diploma in ontvangst te nemen. Match jij bij Heves Engineering en voldoe jij aan de gestelde voorwaarden, dan heb jij de garantie op een baan en gaan wij na het behalen van jouw studie kijken welke opdrachtgever het beste bij jou past. Na het vinden van een passende opdracht bij één van onze opdrachtgevers ontvang je van ons een aanbieding en wordt je voor een bepaalde periode ingezet bij één van onze opdrachtgevers. Hier bouw jij jouw kennis in de technische innovatiesector verder uit.

Meer weten? Onze (ex)trainees vertellen je graag meer over hun ervaringen. Neem contact via info@hevesengineering.nl of neem telefonisch contact op met 085 130 4398.

HEVES TRAINEE PROGRAM

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Enthousiaste studenten die opzoek zijn naar een technisch afstudeerproject.
 • Studenten van de volgende opleiding:
  • Werktuigbouwkunde
  • Automotive
  • Mechatronica
 • Techneuten die passie hebben voor techniek en die samen met ons verandering willen brengen in innovatieve projecten.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Een aantrekkelijk stagevergoeding voor jouw afstudeerproject.
 • Persoonlijke begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling door ervaren technici en schoolverlaters.
 • Een goed inzicht in het werkveld en daarmee een versoepelde overgang van studie naar een baan.
 • Een zeer uitdagende afstudeeropdracht, die aan al jouw gevraagde competenties voldoen.
 • Uitmuntende begeleiding in het doorlopen van een project door ervaren technici.
 • Ruimte voor creativiteit en sturing in het leerproces om jouw creativiteit een boost te geven.
 • Training in het maken van een plan van aanpak, onderzoeksvaardigheden, creativiteit, communicatie, technische vaardigheden, etc.
 • Ervaring in de praktijk. Doe nieuwe ervaring op en pas jouw geleerde theorie toe in de praktijk.
 • Een baangarantie bij voldoening aan de gestelde eisen.
 • Een erg prettige bedrijfscultuur en team. Op een fijne locatie met een goede werksfeer en veel positieve energie werken wij in een jong en gedreven team!
 • Ontmoet nieuwe mensen en maak nieuwe contacten.

Meer weten? Onze (ex)trainees vertellen je graag meer over hun ervaringen. Neem contact via info@hevesengineering.nl of neem telefonisch contact op met 085 130 4398.

Wil jij meedoen aan het traineeprogam?